zwangerschapsyoga

Wanneer:
27 juli, 2017 @ 19:00 – 20:15 Europe/Brussels Tijdzone
2017-07-27T19:00:00+02:00
2017-07-27T20:15:00+02:00
De nieuwe reeks zwangerschapsyoga start terug op donderdag 27 juli en loopt telkens van 19u tot 20u30.
Het is belangrijk om als je kan de volledige reeks te volgen gezien er een zekere opbouw in de lessen zit en en we met een vaste groep van maximum 10 vrouwen zijn.
 
Wat is zwangerschapsyoga?
Zwangerschapsyoga is tijd voor jou en je baby!  Door regelmatig rust te nemen en te ont-spannen in deze bijzondere en  intense periode van groei en verandering kom je weer op krachten en voed je jezelf en je baby met nieuwe energie. Je leert te luisteren naar je eigen behoeftes en die van je baby.
De focus in de lessen ligt dan ook op ontspanning door middel van ademhaling, contact maken met je baby en aangepaste houdingen die je zowel tijdens de arbeid kan toepassen alsook om je lichaam soepel en ontspannen te houden tijdens de zwangerschap. Hiervoor is absoluut geen voorkennis of ervaring van yoga vereist.
We oefenen onder andere technieken om gevoelens van pijn en spanning om te zetten in Kracht en Ont-spanning!
Samen bouwen we in dit traject vertrouwen op in de natuurlijke (wonderlijke!) werking van ons lichaam.
 
De partnerles  is vooral een praktische les voor de partners om te leren hoe zij jou nog beter kunnen ondersteunen tijdens de bevalling. Ze kunnen echt veel meer betekenen dan ze vaak zelf denken op voorhand!
 
De prijs voor deze reeks van 8 lessen bedraagt 88 euro. De partnerles zal ergens in september of oktober doorgaan en zit dus nog niet in deze reeks inbegrepen.
Categorieën:

Reacties zijn afgesloten.