Karen

Karen

Karen

Karen Vliegen is mama van Janne (2009), Bas (2011) en Noortje (2013) en vrouw van Bram. Sinds 2009 wonen zij in Sint-Jozef Olen.

In 2005 studeerde zij af als vroedvrouw, en in 2013 volgde zij een postgraduaat Lactatiekundige. Zij heeft de afgelopen jaren voornamelijk voor De Bakermat in Leuven gewerkt. Zij was er actief in de Vroedvrouwenpraktijk, maar werkte ook voor het Expertisecentrum Kraamzorg en het Kenniscentrum Borstvoeding. Toen zij zwanger was van hun 2de kindje kwam zij in contact met het GIC. Zij genoot van de begeleiding door het vroedvrouwenteam en hun zoontje Bas kwam thuis ter wereld, een heerlijke ervaring.

Sindsdien is zij als vroedvrouw ook actief binnen het GIC. Op donderdag staat zij mee in voor de moedergroepen en op vrijdag begeleidt zij mee het mooie Gezond Leven Project. Gezond leven is een cursus van 12 weken van Centrum voor Basiseducatie Kempen voor anderstalige jonge moeders (met kindjes tot 3 jaar). De cursus is bedoeld voor anderstalige jonge moeders die omwille van taal of kansarmoede geen of weinig toegang hebben tot informatie en zorg voor zichzelf en hun kindjes. De kindjes tot 3 jaar kunnen meekomen naar de bijeenkomsten.

Reacties zijn afgesloten.