Home

Een bevalling is voor een vrouw een grote gebeurtenis in haar leven. Het is het proces naar moeder worden toe en het is een tijd waarin veel mogelijkheid tot groei is. Het is ook een kwetsbare tijd en verdient om met veel zorg en koestering benaderd te worden. Een vrouw heeft van nature uit alles meegekregen om op een goede manier haar kindje op de wereld te brengen. Het is veilig om daar zoveel mogelijk gebruik van te maken.

Geboren worden is voor een kind een grote overgang. In de baarmoeder brengt hij zijn eerste negen maanden door. Daar leert hij de eerste dingen voelen en ervaren en dan komt hij naar de buitenwereld. Een kindje is goed voorbereid op de grote gebeurtenis die de geboorte is. Hij heeft aangeboren capaciteiten om op een goede manier ter wereld te komen. Toch is het een hele belevenis en de baby verdient een zachte zorg met respect voor wat er gebeurt.

Vader worden is een intense gebeurtenis en als man betrokken worden bij de zwangerschap en de geboorte van je kind is een mooi geschenk. Een goede voorbereiding helpt je om op een fijne manier aanwezig te zijn in die belangrijke tijd.

Zwangerschappen, geboorten en jonge gezinnen begeleiden is voor ons een natuurlijk gebeuren: vrouwen kunnen een kind op de wereld zetten en kinderen kunnen geboren worden. We begeleiden dit met hart en ziel en willen dat jullie er ook een fijn gevoel aan over houden. Onze begeleiding concentreert zich dan ook heel erg op het fysiologische, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Reacties zijn gesloten.