Prenatale cursus (Katrien en Kelly)

Wanneer:
10 november, 2022 @ 19:30 – 21:30 Europe/Brussels Tijdzone
2022-11-10T19:30:00+01:00
2022-11-10T21:30:00+01:00
Waar:
Werft 63
2440 Geel
België

In verwachting van een kindje maar geen idee wàt je kan verwachten? 
 
De prenatale cursus van het Geboorte-informatiecentrum wil je helpen in het vinden van je weg binnen de bestaande begeleidingsmogelijkheden rondom zwangerschap, geboorte en kraamperiode. 
De cursus bestaat uit een zestal avonden waarbinnen allerlei vragen rond thema’s uitgediept worden: wat kan ik verwachten van de bevalling, hoe kan ik (helpen) de weeën opvangen, hoe kan ik onnodige technische ingrepen voorkomen, hoe zorg ik voor mijn pasgeboren kindje…? In kleine groep wordt er interactief gewerkt rond de thema’s zwangerschap, arbeid, bevalling, kraamperiode en ouderschap. Aan de hand van beeldmateriaal, oefeningen, groepsgespreken… helpen we jullie bij de voorbereiding op het nakende ouderschap. 
Jij, je partner en jullie ongeboren kindje staan centraal op deze avonden. Voor een optimale dynamiek wordt het aantal koppels beperkt tot 5. Tijdig inschrijven is de boodschap! 
 
Prijs:100 euro 
Je betaalt 70 euro als je lid bent van het Geboorte-informatiecentrum (meer info zie www.geboorte-infocentrum.be). Of je nu alleen of met z’n tweeën komt, de prijs blijft hetzelfde. Als is het erg aan te raden om als koppel samen te komen: met twee hoor je meer èn zijn jullie samen beter voorbereid. Breng ook een kleefbriefje van het ziekenfonds van de moeder mee.
 
Info en inschrijven bij Katrien Nuttin [email protected] 

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.
Categorieën:

Laat een reactie achter