gesprekken met een vroedvrouw

Een geboorte-ervaring is voor een vrouw en haar partner levensveranderend. Vele vragen rijzen er, dikwijls blijven er veel vragen over. Lieve heeft in haar rijke ervaring als vroedvrouw, zowel in de klinische als in de thuiszorg,  veel kunnen luisteren naar hoe ouders omgaan met zwangerschap en geboorte, wat er in hen leeft, welke noden er zijn. Ze heeft veel vrouwen moeder zien worden en mannen vader. In die hectische tijd vol veranderingen is zoeken naar evenwicht niet altijd evident. Wat willen we, hoe willen we het, zijn geen gemakkelijke vragen als je niet weet wat er op je afkomt. Ook na de geboorte blijven er veel vragen: hoe hebben we het ervaren, welke impact heeft het op ons leven, is dit hoe we willen omgaan met een volgende zwangerschap of wil je nieuwe wegen verkennen.
Lieve is geen psychologe, maar heeft wel leren luisteren. Dikwijls zitten de antwoorden waar je naar op zoek bent in het verhaal wat je vertelt. Het is boeiend om te luisteren naar de zo verschillende manieren van denken en leven van mensen. Vanuit die geboeidheid volgde Lieve de laatste jaren opleidingen in Geweldloze Communicatie. Zij maakt tijd om te luisteren en gebruikt de kennis en inzichten die ze in haar leven verkregen heeft om je verschillende wegen te leren kennen die je kan bewandelen.

Welke vragen er ook leven rondom vruchtbaarheid, geboorte, ouderschap, je bent welkom om erover van gedachten te wisselen. Je kan telefonisch een afspraak maken met Lieve

Reacties zijn gesloten.