Krista

Krista is getrouwd met Joris, samen hebben ze 6 kinderen: Elodie, Billy, Jef, Rosalie, Emilio en Arthur (+) .Krista leerde het Gic kennen in 1999. In 2000 was Jef de eerste die thuis geboren werd, Rosalie en Emilio volgden later … Bostvoedingscursus bij Lieve, haptonomie bij Jo, natuurlijke geboorte planning, vele moedergroepen, allemaal bijzondere ervaringen voor haar, die echt een verschil hebben gemaakt ! Bewust bezig zijn met de natuurlijke ontwikkeling en het opgroeien van hun kinderen stond centraal. Negen jaar was ze voltijdse huismoeder. Persoonlijke ontwikkeling is steeds heel belangrijk gebleven.

Vanuit passie en bezieling voor het leven, de psyche van de mens en ieders unieke weg volgde Krista in 2014 de jaaropleiding klinische psychologie en begon de 4 jarige IV therapeuten opleiding in de Educatieve Academie te Berchem. Het is een intergratieve psychotherapeuten opleiding, waarbij ze elementen uit verschillende stromingen integreren.

Interactionele vormgeving integreert experiëntiele met systemische elementen, een lichaamsgerichte & creatieve benadering met gesprekstherapie. Er wordt gedacht in termen van heelheid, onderlinge verbondenheid waar lichaam, geest en omgeving elkaar beïnvloeden. Interactionele vormgeving pleit voor een integraal, holistisch mensbeeld .

Dit sluit fijn aan bij de holistische zorg rond zwangerschap en geboorte die GIC aanbiedt .

In 2015 volgde Krista ook de jaaropleiding: Begeleiden bij seksueel misbruik op de Educatieve academie te Berchem (Magdaleen Debruykere en Ann Vandenbroek ).

GIC begeleidt mensen tijdens een bijzonder proces in hun leven . Soms is er extra begeleiding nodig. Wanneer je geconfronteerd wordt met miskraam, verlies, abortus, postnatale depressie, de relatie die onder druk komt te staan, de emotionele achtbaan waarin je in  kan terechtkomen, enz 

Krista wil heel graag, daar waar nodig, mensen met hart en ziel begeleiden en bijstaan op hun pad. Dit met veel repect voor ieders eigenheid, cultuur en achtergrond .

Er kan telefonisch of per mail een afspraak gemaakt worden ,in het geboortecentrum of in de privépraktijk  te Lummen .

 

Email : [email protected]

Langeheidestraat 3

3560 Lummen

Gsm 0497 55 11 04

Reacties zijn gesloten.