Leen

Leen Leysen

Leen Leysen
0497/375154
leen@mamadea.be
www.mamadea.be

Tijdens het proces van haar eigen zwangerschap, bevalling en later ook het ouderschap probeert Leen bewustzijn en gezond verstand in de juiste dosis te combineren.
Al snel ontdekte Leen dat zij daarvoor vaak tegen de stroom in moest zwemmen en dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Zichzelf omringen met gelijkgestemde ouders was de boodschap en zo kwam Leen in het Geboorte-Informatiecentrum in Geel terecht. Daar staat Leen ondertussen ouders al enkele jaren bij met raad en daad rond zwangerschap, bevalling, kraamtijd, natuurlijk ouderschap en ergonomisch dragen van hun kindje. Zaken die Leen als moeder dagelijks in de praktijk brengt.
In 2013 werd Leen tijdens haar eerste zwangerschap overvallen door een gevoel van grote verantwoordelijkheid. Zij stond niet enkel in voor de zorg voor zichzelf, maar ook een ander wezentje was volledig afhankelijk van haar.
Haar zoektocht naar informatie was begonnen en hoe meer zij las over zwangerschap en bevallen, des te duidelijker het werd voor haar dat zij de meest natuurlijke weg wilde volgen. Zij wilde terug leren luisteren naar haar instinct.
De bevalling van haar zoontje was voor haar een alles transformerende gebeurtenis. Nog steeds kijken haar man en zij hier met een enorm warm gevoel op terug.
Dankzij een goede begeleiding kregen ze alle informatie die nodig was om de juiste keuzes te maken en dat maakte hen sterk en deed hen geloven in hun eigen kracht.
Na de kraamtijd voelde zij het vuur branden vanbinnen, ze moest en zou anderen ook begeleiden tijdens dit wondermooie proces.
Leen volgde de opleiding tot doula en voelde tijdens haar eerste stage al meteen dat dit haar roeping is.
Zij wil ouders terug in hun kracht zetten en hen helpen om ook van hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd een onvergetelijke ervaring te maken.

Wens jij een persoonlijke begeleiding tijdens deze wonderlijke periode in jullie leven? Neem dan gerust contact met haar op.

Reacties zijn gesloten.