Anneleen Torfs

Anneleen is verloofde van Koen en mama van Aylin en Jorian.  

Van jongs af is Anneleen enorm gefascineerd door het menselijke lichaam. Daarom besliste ze om na het middelbaar onderwijs de studie Gezondheidstherapeut te volgen aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Daar leerde ze het belang van een holistische denkwijze. Haar interesses gingen vooral uit naar kruidentherapie, massagetherapie en voetreflexologie. Na zelf mama te worden van een tweeling en te ervaren wat vroedvrouwenzorg kan betekenen, zowel thuis als in het ziekenhuis, besloot ze om zelf ook de opleiding vroedvrouw te volgen. In 2017 studeerde ze af en ging ze als vroedvrouw aan de slag in AZ Herentals op de verloskamer, de materniteit en de raadpleging. Sinds juli 2021 werkt ze ook bij het GIC. Je kan haar treffen tijdens de prenatale consultaties, arbeiden , bevallingen en postpartumzorg.

Je kan bij Anneleen terecht voor een cursus HypnoBirthing volgens de methode van Mary Mongan of prenatale voorbereiding op arbeid, bevallen en kraamtijd.  Daarnaast is ze lactatiekundige en kan je met specifieke borstvoedingsproblemen bij haar aankloppen.

Gezinnen uit de regio Westerlo kunnen voor consultaties ook terecht bij haar thuispraktijk: Heidebloemstraat 8, 2260 Westerlo.

Reacties zijn gesloten.