Louise Cremers

Louise vervoegde het team in 2023 als kersverse vroedvrouw. Ze koos voor de opleiding met een duidelijk doel: de overgang van buik naar aarde voor de baby’s zo zacht mogelijk maken. Al snel vond ze haar plaats in de eerstelijn, waarbij het gezin de ruimte krijgt om – letterlijk – thuis te komen en een warm nest te creëren.

In het GIC volgt Louise je op tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Ze schreef haar bachelorpaper over de positieve effecten van de ontspanningstechniek ‘visualisatie’ op de bevallingservaring; je kan bij haar dus ook terecht voor yogatips, ontspanningsoefeningen en geleide meditaties.

Vertrouwen in de oerkracht van vrouwen en het natuurlijke proces van de geboorte zijn belangrijke thema’s voor Louise. Met een luisterend oor of juist een empowerende peptalk wil ze vrouwen in hun kracht zetten. Zo kunnen mama’s en papa’s in alle veiligheid landen in het ouderschap.

Nog een weetje over Louise: in haar vrije tijd is ze zangeres bij de groep Alchemilla (linktr.ee/alchemilla_music). Wil je graag dat je kind de wereld in ‘gezongen’ wordt? Aarzel niet om het te vragen!

Reacties zijn gesloten.